360° Marketing

Shërbimet Tona

Ne mundësojmë shikueshmëri maksimale dhe prodhime kualitative!


Zhvillim
Web & App

Zbatojmë praktikat e fundit teknologjike me dizajn elegant dhe inxhinieri serioze për të ndërtuar zgjidhje të përshtatura për çdo industri ..

Menaxhim
i Rrjeteve Sociale

Çdo biznes në ditët e sotme ka nevojë për një prani të konsiderueshme në rrjetet sociale, mos qëndroni në hije. Bëni ndryshimin sot!

Marketing
Dixhital

Ekspertët tanë do ta udhëheqin biznesin tuaj në rrugën e duhur.

Dizajn Grafik & Video

Prezantimi i markës tuaj është gjëja më e rëndësishme në lidhje me klientët. Agjensia jonë kreative do ta formësojë atë për të përfituar më shumë.

Besoni eksperiencën tonë të fituar që nga 2008.

Rreth Nesh

Ne i arrijmë objektivat tuaj në mënyrë efektive


Ne kemi punuar me shumë biznese të mëdha në të gjithë globin, duke përfshirë klientelën më të madhe të pasurive të patundshme në internet në SHBA, tregu më i madh fizik i makinave në Indi, një ofrues global i shërbimeve financiare dhe një nga auditorët Big Four.


Rreth Nesh

Histori Suksesi