Shërbimet tona

Ne mundësojmë vizibilitetin maksimal të markës tuaj.


Marketing Dixhital

Ekipi jonë i marketingut shfrytëzon çdo kanal komunikimi sipas nevojës për të arritur në sytë e klientëve tuaj!


Menaxhim i Rrjeteve Sociale

Agjensia jonë kreative mundëson përcaktimin dhe zbatimin e strategjisë të marketingut për Rrjetet Sociale. Ekipi i menaxherëve prodhon dhe shpërndan materiale audio-vizuale sipas nevojave tuaja, gjithashtu procedohet me zhvillimin e fushatave të sponsorizuara me efikasitet të lartë!


Zhvillim Web & App

Programuesit tanë ideojnë dhe ndërtojnë produkte të cilësisë të lartë! HiTech Agency, ofron zhvillimin e websiteve të çdo niveli, aplikacione mobile, CMS të përshtatura sipas kërkesës dhe shumë të tjera..

Graphic & Video Motion

Imazhet apo Videot e përdorura në prezantimin e markës tuaj kanë rëndësi të veçantë. Për këtë arsye, ekipi jonë kreativ ralizon konceptimin, dizejnimin dhe montimin e prodhimeve dixhitale për të cilat biznesi juaj ka nevojë.